Notiser

Piratlegemidler og straff

Omsetning av piratlegemidler som inneholder stoffer som regnes som narkotika, vil rammes som narkotikaovertredelse på linje med annen befatning med narkotika. Dette skriver statssekretær Astri Aas-Hansen i et innlegg som er publisert på nettstedet til Justis- og politidepartementet.

Akkurat som om straff har vært et godt virkemiddel i kampen mot narkotika?

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Morten
Morten
11 years ago

Synes det er merkelig at folk som ellers går for å være oppegående, utdannede voksne mennesker kan få seg selv til å tro at det er en eller annen mystisk forskjell på «narkotika» og andre psykoaktive midler.

Hele skillet mellom «legemidler», «narkotika» og «rusmidler» er kunstig. Det er rett og slett et menneskeskapt skille, skapt gjennom en veldig ubehagelig, rasistisk og ekkel historie.

Morten
Morten
11 years ago

Fra arkivet