Ukategorisert

Regjeringen er fornøyd med Sponheim

Lars Sponheim, tidligere leder i Venstre som ønsker å avvikle det statlige monopolet, har fått fornyet tillitt som styreleder i Norsk Tipping.

Kulturdepartementet har oppnevnt nytt styre i Norsk Tipping for perioden 1. juni 2011 – 31. mai 2013. Lars Sponheim ble gjenoppnevnt som styreleder. Med seg i styret har han Silvija Seres, Paal Fure, Torill Elvira Mortensen og Dag Harlem Stenersen.

Venstre har jobbet for å avvikle monopolet som det statlige spillselskapet har. Sponheim har vært for konkurranse i markedet, og gjentok dette i Dagbladet så sent som 14. januar 2010. Selv om han har en politisk målsetning om å svekke selskapet, ble han valgt som styreleder atter en gang. Merkelig ja, men godtgjørelsen for vervet er vel viktigere enn de politiske prinsippene.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer