Notiser

Forbudt å dokumentere bensinpriser?

Shell liker visst ikke at kundene tar bilde av hva bensinen koster pr liter på den enkelte stasjon. Ifølge Nettavisen forbyr de å ta bilder av prisinfo på stasjonene deres. Det kan de neppe gjøre med loven i hånd.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Dole
Dole
11 years ago

Sett det som står under her inn i en mail og send til alle du kjenner. Mailen går nå rundt. Viktig at alle støtter opp ================================================================================================================= Støtt aksjonen om å ikke fylle på statoilstasjoner. Da blir de tvinget til å sette ned prisen slik at de andre selskapene følger etter. Neste gang dere skal fylle Bensin eller diesel håper vi at dere kjører forbi Statoil stasjonene og fyller på neste stasjon. Ikke vær typisk norsk og ignorer denne aksjonen. Støtt opp! Ikke vær som dette: http://www.dn.no/energi/article2133891.ece Ser dere noen som fyller på Statoil har de sannsynlig ikke fått med seg… Read more »

Fra arkivet