Ukategorisert

KrF snur

Til og med Kristelig Folkeparti er for å oppheve forbudet mot proffboksing.

Kun de tre rødgrønne partiene stemte imot forslaget fra Fremskrittspartiet om å oppheve forbudet mot proffboksing. Eller kun og kun; de rødgrønne partiene har flertallet på Stortinget og dermed må Cecilia Brækhus fortsatt drive idretten hun elsker fra utlandet.

Det som var overraskende fra Stortinget, er at Kristelig Folkeparti faktisk ønsker å tillate proffboksing. Det er færre formyndere i nasjonalforsamlingen enn det var sist et lignende forslag ble fremmet. KrF har vel konkludert på samme måte som FrPs Øyvind Korsberg:

–Skulle man bare tillate skadefrie idretter, ville vi vel sitte igjen med sjakk og snooker. Det er VG som siterer fremskrittspartipolitikeren.

Lovdata har publisert loven som hindrer Cecilia Brækhus å utøve sporten i eget land.

Tags:

Mest lest

Arrangementer