Ukategorisert

Civita: Frokostmøte med Hernando de Soto

Tankesmien Civita inviterer til frokostmøte på Café Christiania i Oslo mandag 9. mai kl. 8.00-9.30. Økonomen Hernando de Soto fra Peru skal snakke om økonomisk frihet og de fattigste. De Soto skal også delta på Oslo Freedom Forum de to påfølgende dagene.

På Civitas side for konferanser og arrangementer står følgende å lese om frokostmøtet førstkommende mandag:

«Hva kan gjøres for å endre på den fastlåste økonomien i mange fattige land i verden? Hvorfor vil styrking av eiendomsrettighetene øke den økonomiske friheten i utviklingsland? Hvordan bidrar eiendomsrettigheter til å bringe folk ut av fattigdom?

I forbindelse med Oslo Freedom Forum har Civita gleden av å invitere til frokostmøte med en av verdens mest profilerte utviklingsøkonomer Hernando de Soto. De Soto er både en anerkjent økonom, kjent eiendomsrettforkjemper, forfatter og leder av The Institute for Liberty and Democracy (ILD), med sete i Lima, Peru. I 2004 mottok han Milton Friedman-prisen for sin innsats for individuell frihet.

Utfordringen i utviklingslandene er ofte at de fattigste mangler eiendomsrett, mener de Soto. Dette temaet berører han også i sine bøker The Other Path og The Mystery of Capital.»

Les mer om Hernando de Soto her.

Påmelding til frokostmøtet kan skje her.
Hernando de Soto skal også delta på Oslo Freedom Forum 10. – 11.mai. Deres omtale av ham finner du her.

Vil du skaffe deg informasjon om OFFs 2011-konferanse, eller melde deg på, kan du gjøre dette ved å skrive til denne epostadressen: info@oslofreedomforum.com

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer