Ukategorisert

Erna har svart

Erna Solberg, leder i Høyre, kan ha besvart spørsmålet som Liberaleren stilte på tirsdag, nemlig om Høyre er for dødsstraff?

Bakgrunnen for spørsmålet var uttalelsene til Ine Eriksen Søreide. Hun mener det er en svært gledelig nyhet at bin Laden er innhentet og drept av amerikanerne.

I dag har Solberg sendt ut følgende melding på Twitter.com, en melding som kan tolkes som et svar på spørsmålet.

–Dette var ikke et drap, det var en skuddveksling i en militær operasjon. I Høyre er vi fornøyde med en svekking av Al Qaida, ifølge Erna Solberg.

Det er faktisk mulig å påstå at Høyre-lederen ikke verdsetter prinsippene i en liberal rettsstat spesielt høyt.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 years ago

Det har kommet frem såpass mye tvetydig informasjon at det kan stilles spørsmål ved om Osama ble gitt noen reell mulighet for å overgi seg. Erna burde ha innrømmet dette.

norskgoy
11 years ago

Solberg vil leke seg i storpolitikken, intet nytt under solen. Det kjipe er vel at hun ikke anses som en puddel engang av de store.

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
11 years ago

Det er selvsagt mulig at jeg er en dævel uten empati, men jeg klarer ikke å opparbeide så forferdelig mye sorg over at bin Laden nå har kommet til sine jomfruer i det hinsidige. Jeg tenker mer på hans tusenvis av uskyldige ofre, de fleste uskyldige muslimer. De som fremstiller bin Laden som en tapper idealist med høye og edle mål, bør kanskje tenke litt på at de fleste av hans ofre var de som bin Laden påstod at han representerte, nemlig muslimene. Det vil nok få dem til å endre syn på ham, kan jeg tenke meg.

Fra arkivet