Notiser

Ron Paul asked about heroin legalization

Ron Paul snakker om frihet, på en video som ligger på YouTube.com. Ron Paul, en fantastisk mann!

Tags:

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Roy Steffensen
11 years ago

Holdt meg våken for å se denne debatten, og dette øyeblikket var verdt å ofre litt søvn for 🙂

haakon
haakon
11 years ago

Ron Paul er en av de få talsmenn for ekte frihet! Fantastisk mann!

norskgoy
11 years ago

Lurer hva dere roper hurra for? Han vil at delstatene skal bestemme. Dvs flytte forbudet til et annet nivå i forvaltningen.

Baltzersen
11 years ago

Tja, nå er det ikke alle som ser delstatene som et annet nivå i forvaltningen. Ron Paul har ihvertfall tidligere ytret sympati med visse reguleringer, men på delstatsnivå, f.eks. for å beskytte barn. Han har vært talsmann for delstater som har tillatt cannabis til medisinsk bruk, spesielt der føderale myndigheter har overprøvet delstaters forordninger — gjerne ved å sende sine styrker inn mot enkeltpersoner. Ron Paul har sine meninger om hvordan delstater prinsipielt bør skjøtte seg, men som kongressrepresentant og presidentkandidat har han ikke noe med det. I tradisjonell amerikansk konstitusjonell tenkning er ikke delstatene et annet forvaltningsnivå. De er… Read more »

norskgoy
11 years ago

Joda, men defacto er de som et annet nivå i forvaltningen. Og skal vi ta den mest liberale staten som grunnlag så ser det jo dårlig ut for de som ivrer for legalisering.

Dermed undrer jeg egentlig på hvorfor man jubler, for det er opplagt at R.Paul her bedriver klassisk politikk. Ikke si for meget, men si såpass at det pirrer de som hører «ja akkurat som jeg mener det».

Fra arkivet