Notiser

-Opp med humøret

Venstre-politikeren ble oppfordret til å ta to trekk av økologisk marihuana i forbindelse med Marihuanamarsjen 2011. Rebekka har skrevet om arrangementet som ble gjennomført lørdag 7. mai.

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
simonfur
11 years ago

Link fungere ikkje

Pål M. Lykkja
Pål M. Lykkja
11 years ago

Heldigvis så ser det ut til at det blir flertall i alle stater i USA, i alle aldersgrupper, i løpet av en toårsperiode, dersom de siste års økning av dem som er for legalisering av cannabis fortsetter.

Liberalistene i USA har gjordt en glimrende jobb med å arbeide for liberalisering av cannabis. Flere kirkesamfunn har nå blitt cannabistilhengere også, og stadig flere republikanske og demokratiske senatorer går nå inn for legalisering.

Fra arkivet