Notiser

Legaliseringsdebatt

Debatt om å legalisere cannabis på P4. Debatten er lagt ut på YouTube.com.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 years ago

Lurer noen ganger på om politikerne har satt seg noe dypere inn i saken, eller om de bare kaster seg på trender.

Pål M. Lykkja
Pål M. Lykkja
11 years ago

Anonym skrev:»Lurer noen ganger på om politikerne har satt seg noe dypere inn i saken, eller om de bare kaster seg på trender.» Jeg kom over en artikkel for en liten stund siden som viste at når bedrifter står overfor smarte og naive konsumenter så må de smarte lide for at det er så mange naive i markedet ved å bli utsatt for store mengder lett avslørbar reklame og høyere priser. Reklamen er ment for de store gruppene naive. Jo mer like produktene er, jo mer lønner det seg for bedriftene å juge i markedsføringen. «Now think about politicians. There… Read more »

Anonym
Anonym
11 years ago

Det er derfor kontinuerlig politisk aktivisme og sivil ulydighet er så viktig.

Fra arkivet