Notiser

Høyre-koden?

Kristin Clemet forklarer Høyres fremgang i en bloggpost på nettstedet til Civita. Hun glemmer pent og pyntelig at Høyres konkurrenter på den såkalte borgerlige siden sliter for øyeblikket, noe som gir ekstra puff oppover på meningsmålingene.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
norskgoy
11 years ago

Og ikke minst tar med momentet om maktslitasje. Siden historisk har Høyre og Ap, som blokker delt en gruppe velgere seg i mellom, som er «politiske shoppere».

For, hvor dyktige har egentlig Høyre og dets politikere vært. Har ikke akkurat blitt blendet av noen knallgode retorikere, men de har vært bedre enn Ap sine. Som om det skulle si noe abnormt om kvaliteten til Høyre. Og Frp har vel vært fraværende totalt (hvor har de vært?). For min del er Høyre uaktuelt pga DLD.

Fra arkivet