Ukategorisert

Fortsatt snoking i privat økonomi

Mediene vil fortsatt lage oppslag om hva deltakerne i TV-programmet «Skal vi danse» tjente og hva deltakerne betalte i skatt.

Selv om unøyaktige tall fremdeles blir tilgjengelig for publikum, ønsker regjeringen å stramme inn i offentliggjøringen av skattelistene.

Regjeringen foreslår at skattelistene skal være tilgjengelig for publikum på Skatteetaten.no. For å hindre at noen laster ned hele eller deler av listene, må snokerne være pålogget MinId.

Mediene vil fortsatt få elektronisk kopi av listene etter avtaler med Skattedirektoratet, skriver Sigbjørn Johnsen på Regjeringen.no.

Offentliggjøring av skattelistene er misunnelse satt i system! Innstramninger ja, men det nye systemet er ikke mye bedre enn systemet vi har hatt de siste årene.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
bigboyen
bigboyen
11 years ago

Greit nok at det strammes inn, dagens system har jo vært det totale galskap. Men om folk skal være logget inn via minid så burde regelverket være at man får beskjed når man søkes på. Så kan vi se om naboen og kolegaen på jobb vil fortsette å snoke når han vet jeg vet at han snoker.

Fra arkivet