Notiser

Blåfjelldal inn i sentralstyret

Hanne Blåfjelldal er valgt inn i Fremskrittspartiets sentralstyre. Hun er for betydelige lettelser i skatter og avgifter, og mot verneplikt. Ut fra tidligere signaler, blant annet i intervjuet Kandidaten, er hun kanskje sentralstyrets mest liberale representant. Konkurrenten hennes er Ove Vanebo.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Tomas
Tomas
11 years ago

Men hun er også en feminist, noe som krasjer mot det å være liberalist.

Anonym
Anonym
11 years ago

Hvorfor behøver feminisme å krasje med liberalisme? Det er mange som beskriver seg selv som «feminister» som avviker fra den akademiske tradisjonens fengslende lenker. I tillegg er den akademiske tradisjonen delt og mange feminister har forskjellige meninger.

Er ikke spesielt glad i feminisme selv, det er ikke det, men bare prøver å poengtere at det går an å knuse tankestengsler, og at mange gjør det.

Fra arkivet