Ukategorisert

Rødgrønn politikk og organisasjoner

Venstres leder Trine Skei Grande stiller et interessant spørsmål i onsdagens spørretime.

Spørsmålet:
”Mange organisasjoner får statlig støtte selv om de motarbeider regjeringens politikk, inkludert partiet Venstre. I Dagbladet 5. mai 2011 uttaler flere stortingsrepresentanter fra Arbeiderpartiet at PRO-senteret bør miste sin statsstøtte nettopp fordi de motarbeider regjeringens politikk. Er statsråden enig med Arbeiderpartiets stortingsrepresentanter om at PRO-senteret, og logisk sett en rekke andre organisasjoner, skal miste sin statsstøtte fordi de oppleves som å arbeide mot regjeringens politikk?”

Det var tidligere denne måneden at AP-topper truet med å fjerne statsstøtten til Pro Senteret fordi senteret ikke deler regjeringens syn i problematikken rundt prostitusjon. Saken ble blant annet omtalt på Dagbladet.no.

Det blir spennende å høre statsrådens svar. Dersom regjeringen er enig med Marit Nybakk og Anette Trettebergstuen, blir partiboken viktigere enn før. Det er ikke et demokrati verdig!

For øvrig vil ikke Liberaleren ha noen former for subsidier eller skattefinansierte overføringer til organisasjoner og næringsaktører. Derfor kan vi med troverdighet ønske betydelig lavere skatter og avgifter, og like konkurransevilkår mellom aktører som kjemper om oppslutning.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer