Ukategorisert

Ufatterlig sløsing med skattefinansierte penger

Avtalen om landbruksoppgjøret for 2011 er inngått. Regjeringen sløser med skattefinansierte penger og Senterpartiet kjøper politisk oppslutning med borgenes penger.

I 2010 skrev Ivar Gaasland en doktoravhandling der konklusjonen er at norsk landbruk er en ufattelig sløsing med samfunnets penger. Før Gaasland forsvarte doktoravhandling, omtalte NA24 det som Ivar Gaasland hadde konkludert med; nemlig at det var mange milliarder kroner å spare på å gjennomføre en ny politikk på dette området.

Liberalister vil rasere norsk landbruk slik det fremstår i dag. Ja, vi innrømmer gledelig at målsetningen er å avvikle subsidier og tollmurer.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 years ago

Og så er det så elendig kvalitet på maten også. Mens man i Storbritannia kan velge seg nydelig marmorert filet av Hereford eller Angus, som smaker fantastisk, er kjøttkjøp i Norge et hasardspill. Jeg har fått biff som smaker uggen lever – solgt som indrefilet !! Gilde er noe forbanna møl. Det samme gjelder det meste annet i norske butikker. I Norge skal ikke maten være god. Den skal være såkalt » GO’ «. I klartekst betyr dette at mat, for nordmenn, er noe praktisk som er ment å smake ekkelt, og hvis du ikke spiser opp eller liker det… Read more »

Fra arkivet