Ukategorisert

DLF-lederen tipper anonym forfatter

Vegard Martinsen, leder i Det Liberale Folkepartiet, tror Odd Magnar Brubæk har forfattet «Kongepudler», «Kindereggeffekten»og «Klassekamerater».

DLF-lederen publiserte dette i et innlegg på partiets nettsted mandag kveld.

Brubæk har jobbet som gruppesekretær for Fremskrittspartiet på Stortinget. På kontoret til Carl I Hagen var han kjent som en humorist som hadde mange jern i ilden. Han har gitt ut boken «Terrormål Stortinget».

Alle som har hatt tilknytning til Fremskrittspartiet på 80 og 90-tallet vet at Brubæk skriver godt. Han har også lurt norsk presse flere ganger. Dersom han er den anonyme forfatteren, er oppfordringen at han forteller noen historier fra da han lurte politiske journalister trill rundt. Brubæk er en fantastisk historieforteller!

Kagge Forlag har lovet å avsløre mysteriet i morgen, tirsdag 24. mai.

Tags:

Mest lest

Arrangementer