Ukategorisert

AUF anmelder lederen i Oslo FrP

Det er når de mest ufyselige meninger kan ytres at ytringsfriheten er mest verdifull.

At holdninger som faktisk eksisterer kommer frem i lyset gjennom offentlige debatter, er helt nødvendig for å kunne debattere grunnlaget for holdningene.

AUF bør takke FrPs Christian Tybring-Gjedde, ikke anmelde han. Tybring-Gjedde er et klassisk bevis på at mange nordmenn lider av fremmedfrykt.

Det var TV2 som meldte at AUF anmelder Christian Tybring-Gjedde for rasisme. En håpløs henvendelse til politiet som ikke vil få konsekvenser for Tybring-Gjedde som er leder i Oslo FrP. En del fremskrittspartipolitikere har ufyselige holdninger og meninger i innvandringspolitikken, men det er ikke straffbart.

Mange i Fremskrittspartiet har nøyaktig samme syn som Christian Tybring-Gjedde, noe som kommer klart og tydelig frem i dokumentet innvandrings – og integreringsmeldingen som FrP la frem i 2007. Har Christian Tybring-Gjedde gjort noe ulovlig, vil det få konsekvenser for Siv Jensen & co. At Fremskrittspartiets innvandringspolitikk skal bli ulovlig i Norge, er helt utenkelig.

AUF, fullstendig skivebom!

Mest lest

Arrangementer