Ukategorisert

FrPer vil ha ny serie på Liberaleren

Petter Kvinge Tvedt, kandidat for Fremskrittspartiet ved høstens valg, ønsker fokus på liberalistiske kandidater foran høstens valg.

Tvedt har skrevet følgende innlegg på Liberalerens side på Facebook.com.
“Jeg synes Liberaleren bør skrive om liberalistiske kandidater til årets valg. Still oss gjerne til vegg med noen spørsmål om våre prioriteringer. For min egen del er fjerning av eiendomsskatten den viktigste saken. Den er ikke bare usosial, som de fleste motstanderne av skatten vil si, det er direkte galt å kreve inn skatt på folk sin eiendom. Skatt er og blir demokratisk annerkjent tyveri”.

Liberalerens redaksjon lover en serie i forbindelse med valget, men vi er i tenkeboksen for hvordan den skal være. Foran stortingsvalget i 2009 intervjuet vi mange ulike kandidater og det kan bli en lignende serie i år.

For liberalister som stiller til valg i år bør det være to sentrale prioriteringer; privatisering, altså grenser for politikk, og eiendomsskatt.

Tags:

Mest lest

Arrangementer