Notiser

Ønsket klamydiabonus

Bergen Arbeiderparti ønsket klamydiabonus på 100 kroner for hver ungdom som testet seg selv for kjønnssykdommen. Du leste riktig, kr 100,- Heldigvis ble forslaget nedstemt i Bergen bystyre.

Siw Anita Lien og Pål Hafstad Thorsen (Ap) foreslo pengebelønning som middel for å lokke flere til å teste seg. De ville ha et pilotprosjekt blant seksuelt aktiv ungdommer i alderen 16 til 20 år. Prosjektet skulle ha en budsjettramme på 100 000 kroner, med andre nok til 1000 ungdommer, melder BT.no.

Sosialdemokratiske politikere skal ha én ting, nemlig stor fantasi med å bruke skattefinansierte penger. Politikere som tror en ungdom tenner på en 100-lapp mangler kontakt med virkeligheten.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Erlend Wiborg
10 years ago

Dette forslaget passer jo utmerket for AP. Det at folk må få betalt for å passe på sin egen kropp er jo en perfekt måte for AP å styre hvordan vi skal passe på oss selv. Skrev en bloggpost om det selv for en stund siden: http://www.erlendwiborg.com/?p=1616

Adonica
10 years ago

The honesty of your posting sheins through

Fra arkivet

 • Roboter iblant ossRoboter iblant oss
  Effektive altruister forstår lite av hvordan mennesker faktisk tenker og føler.
 • Norske tilstanderNorske tilstander
  På 1970-tallet startet Norge et oljeeventyr uten like, og det har siden lagt føringene for den norske økonomien.
 • 7 bøker som har påvirket meg7 bøker som har påvirket meg
  Det er en sann glede å oppdage en god bok.
 • Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?
  Klima og miljø er del av bærekraftsmålene. Hvordan skal dette samle menneskeheten? Og hvordan var det nå med rettsstaten? Siste og fjerde del av en artikkelserie om bærekraftsmålene – med en oppsummering.
 • Bærekraftsmålene – rett til gratis skole?Bærekraftsmålene – rett til gratis skole?
  Hva skal man ha krav på av skolegang? Og likestilling, det er vel alle for? Rent vann og energi bør vel alle også kunne få? Del 2 av en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • Myten om Says lovMyten om Says lov
  Ikke engang Say trodde på Says lov.