Ukategorisert

Trygge lokalsamfunn – nulltoleranse for narkotika

Høyre kjører rått på nulltoleransen mot narkotika. Populisme!

Jens Stoltenberg utspill, et utspill som blant annet er omtalt på TV2, om asylsøkere som begår kriminelle handlinger skal få et annet oppholdssted, har satt fart i kampanjemaskinen til Høyre.

Fra Høyre sentralt er det sendt ut e-poster til ordførerkandidater og fylkessekretærer med retorikk. Høyre sentralt forventer at hele partiorganisasjonen markerer seg de neste dagene med stikkordene: “Trygge lokalsamfunn – nulltoleranse for narkotika”.

Høyre har ingen løsninger på narkotikaproblematikken, bortsett fra mer av noe som ikke fungerer. Med Høyres politikk blir mange av bakmennene beskyttet. Så lenge det er etterspørsel etter narkotika vil det være tilbud. På alkohol har Høyre en liberal politikk for å stagge illegal omsetning. På narkotika går partiet i motsatt retning. Merkelig!

I narkotikapolitikk er Høyre uten troverdighet. Rett og slett fordi medisinen med forbud allerede er i bruk.

Tags:

Mest lest

Arrangementer