Ukategorisert

Trygge lokalsamfunn – nulltoleranse for narkotika

Høyre kjører rått på nulltoleransen mot narkotika. Populisme!

Jens Stoltenberg utspill, et utspill som blant annet er omtalt på TV2, om asylsøkere som begår kriminelle handlinger skal få et annet oppholdssted, har satt fart i kampanjemaskinen til Høyre.

Fra Høyre sentralt er det sendt ut e-poster til ordførerkandidater og fylkessekretærer med retorikk. Høyre sentralt forventer at hele partiorganisasjonen markerer seg de neste dagene med stikkordene: “Trygge lokalsamfunn – nulltoleranse for narkotika”.

Høyre har ingen løsninger på narkotikaproblematikken, bortsett fra mer av noe som ikke fungerer. Med Høyres politikk blir mange av bakmennene beskyttet. Så lenge det er etterspørsel etter narkotika vil det være tilbud. På alkohol har Høyre en liberal politikk for å stagge illegal omsetning. På narkotika går partiet i motsatt retning. Merkelig!

I narkotikapolitikk er Høyre uten troverdighet. Rett og slett fordi medisinen med forbud allerede er i bruk.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
10 years ago

Det er veldig trist at virkelighetsfordreiningen i narkotikapolitikken er så kraftig at man tror det er narkotikaen i seg selv som skaper et utrygt samfunn. Etter de to siste årenes omfattende debatt om narkotikapolitikk i norske media burde Høyre i det minste ha oppfattet såpass at det er kriminaliseringen som skaper et utrygt samfunn, i den grad det “utrygge samfunnet” eksisterer som noe annet enn hysterisk frykt i Høyre-politikernes fordummede mentale landskap. Det er nok i langt større grad alkohol som faktisk skaper utrygge situasjoner, og noe av dette må jo også sies å skyldes norsk alkoholkultur. Men narkotika er… Read more »

Fra Liberalerens arkiv