2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Harsem
Jan Harsem
10 years ago

Underlig at svenske erfaringer ikke løftes tydeligere frem. Sverige / Stockholm har også administrasjon for den europeiske sammenslutningen ECAD (europeiske byer mot narkotika) som nettopp ønsker å legge FNs narkotikakonvensjoner til grunn. http://www.ecad.net/ Her er våre kommentarer til Stoltenbergutvalget – som jo gikk i samme retning som Stoltenberg nå har fått venner i FN med på… Vi kritiserte jo nettopp at Stoltenberg i rapporten i fjor ikke hadde en eneste referanse til FN – det er vel det som søkes få på plass nå… http://www.regjeringen.no/pages/14286120/Stiftelsen_KRAFT.pdf (oppsummering av synspunkter på side 1) Det er også ganske drøyt at FN topper og… Read more »

Legaliseringstilhenger
Legaliseringstilhenger
10 years ago

Det som er drøyt, Harsem, er at dere fortsetter å argumentere for en politikk som ikke virker, og som daglig står for utallige grusomme menneskerettighetsbrudd over hele verden samtidig som den finansierer kriminalitet og krig.

ECAD skal legges ned, og jeg skal feire den dagen det skjer og all narkotika har blitt fullstendig legalisert. De første skal bli de siste, husk det Harsem. Det er deg det gjelder. Du vil om noen år innta samme marginale klovne-rolle som NORMAL har hatt siden 1995. Gratulerer med dagen.

Fra arkivet