Ukategorisert

Mange i FrP vil legalisere narkotika

I Fremskrittspartiet er det mange som vil legalisere narkotika. Per Sandbergs kritikk mot Thorvald Stoltenberg er også kritikk mot en del liberalister i partiet.

I Nettavisen kommer FrP-nestlederen med kraftig kritikk mot Kofi Annan, Javier Solana og Thorvald Stoltenberg. Disse tre er sentral i organisasjonen Global Commision on Drugs Policy, en organisasjon som ønsker en ny og liberal narkotikapolitikk.

Liberaleren har nesten daglig kontakt med fremskrittspartipolitikere som vil gå mye lengre enn det Thorvald Stoltenberg vil gjøre.

La meg sitere økonomen Milton Friedman: ”Hvis du ser på krigen mot narkotika fra en ren sosialøkonomisk synsvinkel, så er statens rolle å beskytte narkotikakartellet”, sitat slutt. Per Sandberg beskytter kartellene, mens liberaliseringstilhengerne vil bekjempe organisert kriminalitet.

Mest lest

Arrangementer