Notiser

Negativ til ny narkotikapolitikk

Politikere på Stortinget er negativ til ny narkotikapolitikk, ifølge Siste.no.

Stortingspolitikerne gir kriminelle miljø et enormt spillerom.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
André
André
10 years ago

Argumentene for opprettholdelsen av forbudet bygger ikke på rasjonell tankegang utfra det som er av data engang. Hykleri og uvitenhet da sikkert. Argumentene bygger på tall. At det vil bli FLER folk som blir avhengige. Dette er det jo ikke hold for. Hvis det KANSKJE blir noen flere som blir avhengig må det forbys da, men med den tankegangen skulle jævli mye mer vært forbudt, inkl alkohol selvfølgelig. Og hva med de andre talla? Økt kriminalitet, ødelagte liv som følge av forbudet, det positive vi ikke ser enda som følge av legalisering etc. For oss som har prinsipper er alt… Read more »

Fra arkivet