Notiser

Menighet skal selge øl

Osen menighet i Trøndelag skal arrangere fest, en fest med salg av alkohol. Menigheten skal bruke overskuddet til å kjøpe orgel.

–Hvis du går inn og kikker litt i bibelen vil du se at alkohol ikke er et nytt fenomen. Overstadig berusede mennesker er uheldig, men det er noe du ikke kan styre i dagens samfunn, mener nestleder i menighetsrådet, Hans Petter Hestmo.

Vårt Land har mer om denne sjarmerende saken.

Søtt!

Hestmo bør forresten sette seg bedre inn i regelverket for skjenkebevillinger. Det er ikke lov å skjenke berusede personer, men men….

En liberal alkoholpolitikk er en god alkoholpolitikk!

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Rødøy
Per Rødøy
10 years ago

Det er ikke ofte Osen er nevnt i riksmedier, og slett ikke Osen menighet. Jeg er praktiserende avholdsmann, og som medlem i Osen kommunestyre har jeg stemt imot salgs- og serveringsbevillinger i 28 år. Denne perioden er jeg ikke med i kommunestyret. For to år sia var jeg imidlertid med på å sette opp valgliste til menighetsrådet, og jeg synes nå menighetsrådet har tatt ei voksen avgjørelse! Denne dansefesten er en liten, men for mange en viktig del av arrangementet Osenhælja. Menighetsrådet valgte å gå for heile pakka, og det synes jeg det står respekt av. Jeg forventer ikke å… Read more »

Ragnar Olsen
Ragnar Olsen
10 years ago

En menighet, hvis den er kristen, burde ikke selge alkohol, hva slags kristendom er slikt?
Man kam si at Jesue gjorde vann til vin, men har noen tenkt at den kanskje var alkoholfri?

Ragnar

liv-marna brun
liv-marna brun
10 years ago

jeg er en kristen osing som bor på skogn.Folket uti osen er glade mennesker,som ikke gjemmer vinen og ølet iskapet og kaller det for finkultur.Men danser og har det artig i lag.Syns vårtland skulle ta seg en tur og besøke dem.Er ikke dere rette kristne.Eller har dokk heller lyst til og håne Osingan.Sier herved opp helge abonnementet mitt.

Fra arkivet