Ukategorisert

Små forskjeller mellom partiene

Jens Stoltenberg må overdrive kraftig for å få frem forskjellene mellom Arbeiderpartiet og Høyre.

–Vi vil ha fokus på egen politikk, men et av de viktigste grepene blir å vise frem forskjellene mellom Høyre og Aps politikk, sier Jens Stoltenberg til VG.

Ifølge VG er Erna Solberg hovedfienden til Jens Stoltenberg. En kamp mellom AP-lederen og Høyre-lederen bygger opp myten om store forskjeller mellom partiene.

Ifølge budsjettet for 2011 er Høyre i nær familie med Arbeiderpartiet. Høyre justerte skattenivået med omtrent ti milliarder kroner, en latterlig liten sum til å være Arbeiderpartiets hovedfiende.

I velge mange kommuner, muligens utenom de største byene, er det umulig for velgerne å se forskjell på Arbeiderpartiet og Høyre. Hovedfiender? Jau, jau!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Roy Steffensen
10 years ago

I Stavanger har Arbeiderpartiet og Høyre samarbeidet i 8 år.

Resultatet er bl.a at Høyre elsker eiendomsskatt, AP kan ikke få konkurranseutsette nok, et vanvittig kulturbudsjett og en gjeld som var på 3 mrd i 2003 forventes å passere 7 mrd om 2 år.

De «rosa» partiene lukker øynene og holder for ørene

Roy Steffensen
10 years ago

Det om at AP stemmer for konkurranseutsetting i Stavanger var ikke ment som noe negativt, men noe som er med på å vise at skillelinjene viskes bort i enkelte kommuner.

Fra arkivet