Notiser

Stor oppslutning, få bloggere

Høyre har på eget nettsted laget en liste over såkalte blåbloggere. Partiet har kjempeoppslutning på mange meningsmålinger for tiden, men den høye oppslutningen resulterer ikke i økt blogging fra sentrale Høyre-politikere.

Det er 57 navn, deriblant flere liberalister, på blåblogglisten til Høyre.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad J.
10 years ago

Tja. Hvor interessant er det egentlig å lese bloggene til politikere som bare fronter et parti? Vampus er OK fordi hun er en fri stemme, TR Isaksen tildels det samme. Men ellers er jo Høyrebloggerne nesten like uinteressante som Aps apparatchik-bloggere.

Liberaleren er åpenbart interessant fordi Norge ikke har noen ekte liberalere blant stortingspartiene.

W.Allace
W.Allace
10 years ago

Er Vampus en fri stemme? Nei, hun fremstår som alt annet enn akkurat det. Hun er ei partikjærring som fjerner kommentarer hun ikke vil svare på. Og da snakker vi kommentar som har tatt for seg hennes innlegg og temaet i de uten å være usaklig eller drevet med hets, sjikane eller personangrep. Dessuten er hun en Høyre-POLITIKER og fronter derfor sitt parti’s politikk som noe bra, fornuftig og liberalt. Og glemmer helt og holdent at Høyre, som alle dagens parti på Stortinget, er et parti som omfavner staten (til tross for at deres ideologi skulle tilsi noe annet) er… Read more »

Fra Liberalerens arkiv