Notiser

Ruset på jobb for kongen

-Når du er under 18 år i Hammerfest er det lettere å skaffe seg amfetamin enn det er å få tak i alkohol, sier Tor Eirik Halvorsen til Finnmark Dagblad.

Nettavisen har publisert artikkelen.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
carl
carl
10 years ago

Ikke nødvendigvis en god ting, men ser ikke at det er så veldig ille heller.
http://bit.ly/TN71W

Anonym
Anonym
10 years ago

Skuffende at vedkommende ikke tenker selv, men sluker det statlige og undertrykkende narkoeposet rått. For en kjipt type. «havnet Tor Eirik og én til på kjøret. De tre andre hadde stoppet lenge før det kom så langt.» Jeg er så utrolig lei av at avisene alltid trekker fram de som får store problemer med rusmidler og lager drama av det. Fakta er at de aller fleste ikke får problemer. Og at de setter det inn i båsen «stoppet» eller «ikke stoppet». For alt vi vet bruker disse tre amfetamin en gang i blant den dag i dag, uten problemer. Jeg… Read more »

Fra arkivet