Ukategorisert

Smart av Unge Høyre

Unge Høyre vil utnytte den såkalte agurktiden, og inviterer medlemmene til en mediekonkurranse.

Det er informasjon om konkurransen på nettstedet til Unge Høyre.

I sommermånedene har mediene mindre å skrive om enn ellers. Dette bør politikerne utnytte, slik som Unge Høyre legger opp til. Det er ingen gode grunner til åtte ukers agurktid i aviser, radio- og fjernsynsstasjoner. Liberale politikere, ta oppfordringen fra Unge Høyre. Gjennom medieoppslag er det mulig å vri politikken i riktig retning.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
10 years ago

Initiativet er veldig bra, det er jeg enig i. Det springende punkt blir om medstrømsmediene vil ta opp sakene politikere og andre tipser dem om. Helgetun-saken og de andre 21 overfallsvoldtektene i Trondheim denne våren har kun i sporadisk grad vært omtalt av de større riksavisene, selv om det kan dokumenteres at de har blitt tipset om hver og en av dem. Hvorfor? Fordi den idylliske oppfatningen av verdens beste land slår sprekker, og hvorfor vil regjeringens pressestøttespillere (merk ordspillet) helst unngå for mye blest om dette? Og hvor er riksmedienes omtale av den store demonstrasjonen nettopp i Trondheim igår… Read more »

Fra arkivet