Ukategorisert

Skattefinansierte overføringer

Statens landbruksforvaltning har offentliggjort tallene for utbetalinger av nye tilskudd.

Oversikten er publisert på nettstedet til Statens landbruksforvaltning.

VG.no kritiserer Per Olaf Lundteigen, stortingsrepresentant for Senterpartiet, tilskuddsordningene. Problemet er at han og opposisjonen innad i Senterpartiet ikke har politiske løsninger med mer frihandel og færre ulemper for skattebetalerne.

I 2010 skrev Ivar Gaasland en doktoravhandling der konklusjonen er at norsk landbruk er en ufattelig sløsing med samfunnets penger. Før Gaasland forsvarte doktoravhandling, omtalte NA24 det som Ivar Gaasland hadde konkludert med; nemlig at det var mange milliarder kroner å spare på å gjennomføre en ny politikk på dette området.

Politikerne kan vedta en ny og bedre politikk. Det mangler kun vilje!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer