Ukategorisert

Venstre velger Høyre og FrP – i Tromsø

Under ledelse av Jonas Stein Eilertsen har Tromsø Venstre allerede nå valgt å offentliggjøre en samarbeidsavtale med Høyre og FrP – for å velte tolv års rødgrønt styre i byen.

Det er politisk.no som skriver dette. Også A-presseavisen Nordlys skriver om samarbeidet. Samarbeidserklæringen kan du lese om her.

De tre partiene har over 50% av velgerne bak seg på siste meningsmåling, mot ca. 30% til de rødgrønne partiene. Det er allerede spådd at Venstre får de største problemene dersom de tre ikke-sosialistiske partiene kommer i posisjon sammen efter valget i september.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
10 years ago

[…] nestleder Bård Vegar Solhjell er i harnisk over at Venstre i Tromsø kan samarbeide med H og FrP. Spørsmålet er om Tromsø-avtalen gir bud om noe linjeskifte fra Venstre vis a vis FrP. Dét er […]

trackback
10 years ago

[…] Nylig ble det kjent at Høyre, V og FrP ønsker et formalisert samarbeid i Tromsø hvis de får flertall sammen ved valget. Liberaleren ønsker i tiden frem mot valget å sette søkelyset på Venstres forhold til FrP. Idag skriver Tromsø Venstres 1.kandidat Jonas Stein Eilertsen om det planlagte samarbeidet. Av Jonas Stein Eilertsen, 1.kandidat Tromsø Venstre. […]

Fra arkivet