Ukategorisert

Søk på Siv Jensen

Nettstedet Jegstemmer.no beskriver FrP ved søk på Siv Jensen.

De som søker på Siv Jensen på nettstedet får opp følgende lekse fra Oslo AUF:
”FrP foreslår ting hele tiden, men trekker forslagene like ofte. Derfor er det ikke så greit å vite hva de egentlig mener om noe som helst. De støtter vanligvis ikke sine egne forslag i byråd heller, og har ikke gjort noe de lovte å gjøre i valget 2007. Partiet står også bak de fleste av byrådets skandaler, og er rett og slett ikke styringsdyktige, kan ikke stoles på og har en økonomisk politikk som slaktes av Norges Bank. En stemme til Høyre, KrF og Venstre er for øvrig også en stemme til FrP. Unngå derfor alle disse partiene”.

Oslo FrP bør kommentere utsagnene som kommer frem på nettstedet.

Oslo AUF jobber fortsatt med å oppdatere nettstedet og forhåpentligvis blir FrP-teksten redigert bort.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer