Notiser

Tar ikke gjenvalg

Ron Paul har bestemt seg; han stiller ikke til gjenvalg i Kongressen. Fordelen er at han kan konsentrere seg om én valgkamp, presidentvalgkampen. Ulempen er at Ron Paul kan være på tur ut av amerikansk politikk.

Les mer på The Facts.

0 0 vurderinger
Vurdering
6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Øyvind Strømmen
9 years ago

“Ulempen er at Ron Paul kan være på tur ut av amerikansk politikk”

Høres ut som enda en fordel for meg.

- O.
9 years ago

Vel, “kan være” er nok på godt og ondt å ta svakt i – til å bli president har han mindre sjanse enn Bachmann, og han kan nok ikke bli visepresident heller…

Pleym
9 years ago

Som liberalist håper jeg at Ron Pauls deltagelse i primærvalgkampen bidrar til å gjøre Republikanerne mer verdiliberale – og mindre orientert i religiøs retning. Det er for mye religion i politikken allerede.

Marius Reiakvam
Marius Reiakvam
9 years ago

Både Ron Paul og Gary Johnson stiller til valg i år kan vere eit håp om at dei kan presse republikanarane til å bli meir liberale, men at det vert nokon seier er vel heller usannsynleg. Det som derimot er lovande er at begge gjer det bra blandt dei unge, som om ikkje anna gjer håp for framtida.

Ron Paul som President og Gary Johnson som visepresident hadde vert framifrå.

Øyvind Strømmen
9 years ago

Ron Paul vil forkaste Roe v. Wade-avgjørelsen, og er imot stamcelleforskning. Han er for “don’t ask, don’t tell”. Han stemte for å forby homofile fra å adoptere. Ser ut for at det er nok av religion i hans politikk også.

Anonym
Anonym
9 years ago

Stemmer det Øyvind?

Jeg liker heller ikke at han synes “bruk av narkotika er forkastelig” men allikevel er for legalisering. Å nyte en god joint i blant er ikke noe mer forkastelig enn å ta noen glass vin i godt lag.

Tydelig at fyren er gammeldags.

Fra Liberalerens arkiv