Ukategorisert

FrPs drømmeinnvandrer – utvist

I helgen kom nyheten at Kamuran Kaplan var blitt hentet av politiet i sitt hjem kl. 0400 om natten, og tvangsutsendt til Tyrkia. Thor Bjarne Bore tar på sin blogg et oppgjør med de navngitte personene som står ansvarlig for utvisningen.

Kaplan har vært i jobb i Norge i 10 år, forsørget sin familie og betalt skatt. Bore siterer FrPs stortingsrepresentant Solveig Horne, om at mannen politiet har tvangsutsendt er den type innvandrer Stortingets mest innvandringsskeptiske parti ønsker seg: «”det ser ut til at Kaplan er en slik innvandrer vi ønsker oss. Han har lært seg norsk og han har forsørget familien i mange år».

Det er mye man kan stille spørsmålstegn ved i aksjonen mot Kaplan. Blant annet politiets ressursbruk. Personlig synes jeg utvisningen og måten den ble gjennomført på blir spesielt grell, når man ser VGs artikkel om hva slags personer som får bli – og hvorfor.

Ifølge Rogalands Avis fordømmer både Venstre og SV utsendelsen.

Les Bores bloggpost her.

Mest lest

Arrangementer