Notiser

Medlemstallet øker for DLF

Lite vil være bedre enn at liberalismen styrker seg etter katastrofene i regjeringskvartalet og på Utøya.

Det Liberale Folkepartiet meldte i formiddag på Twitter.com, at partiet opplever sterk økning i antall medlemmer etter fredagens terroraksjoner.

Det Liberale Folkepartiet er et lite parti sammenlignet med mange av konkurrentene. Noen nye medlemmer gjør underverker for statistikken.

Det Liberale Folkepartiet er Norges eneste liberalistiske parti!

10 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marius Reiakvam
Marius Reiakvam
10 years ago

Kanon!

Sosialisten
10 years ago

Så liberaleren.no gler seg over at folk visstnok strøymer til eit parti som er sterkt islamofobisk og er tilhengjar av Eurabia-konspirasjonsteoriar. Det er bare ta ein kik på det partileiaren og andre medlemmer har skrive på debattforumet deira opp gjennom åra. Når dei til dømes kallar antirasistar for kulturmarxistar og kulturquislingar er kanskje «liberalismen» deira er av meir av same typen som Anders Behring Breiviks.

http://konradstankesmie.blogspot.com/2008/05/tvungen-frihet.html

Lasse K. Lien
10 years ago

..Skulle gjerne sett en kilde hvor noen som helst med tillitsverv i DLF har benyttet ordet «Kulturmarxist». Selv hadde jeg aldri hørt begrepet før jeg leste det i manifestet.

At DLF er kritiske til radikalt islam er korrekt, er det dette man burde stoppe med etter terroren?

root
root
10 years ago

Per Anton Rønning, 18. stortingskandidat for DLF i 2009, her: http://forum.dlf.info/viewtopic.php?f=4&t=3367

Lasse K. Lien
10 years ago

18 plass på en stortingsliste i et spesifikt fylke i 2009 i et (tross alt) ganske lite parti er ikke et tillitsverv, men listefyll. Hvis du leser tråden du linket til er forøvrig Per Anton uenig med DLF i den debatten som går der – han er også uenig med DLF når det gjelder Islam generelt, noe jeg antar er grunnen til at han ikke er spesielt aktiv lenger også. Men nå har jeg egentlig ikke noe stort ønske om å snakke ufint om en som ikke er med i diskusjonen engang, og vil gjerne understreke at Per Anton er… Read more »

Pleym
Pleym
10 years ago

DLF er kritiske til religion generelt, ikke bare islam.

CBronson
10 years ago

Kulturmarxister

Hvorfor er det galt å bruke ordet kulturmarxist bare fordi ABB brukte det samme uttrykket i manifestet?

Kulturmarxister eksisterer i aller høyeste grad, og de viderefører tankegodset fra Frankfurtskolen. De aller fleste nordmenn er i større eller mindre grad påvirket av kulturmarxismen, men de er ikke klar over det. Jeg var ikke klar over det selv før jeg ble oppmerksom på det.

Kulturmarxisme og politisk korrekthet er et forsøk på i snikinnføre sosialisme.

Pleym
Pleym
10 years ago

CBronson – hvis du definerer kulturmarxisme som politisk korrekthet tror jeg du dermed inkluderer veldig mange – helt eller delvis.

Liberaleren er f.eks tilhenger av at homofile og lesbiske skal ha de samme rettigheter som alle andre. Er det politisk korrekthet?

CBronson
10 years ago

Pleym «Liberaleren er f.eks tilhenger av at homofile og lesbiske skal ha de samme rettigheter som alle andre. Er det politisk korrekthet?» Selvsagt ikke. Alle mennesker har de samme rettighetene. Men ingen har rett til å kreve at andre lovpriser livsstilen deres. Heller ikke homofile. De homofile har bare krav på at andre tolererer livsstilen deres så lenge de ikke krenker andres rettigheter. Når de gjelder ekteskap og adopsjon så løses dette best ved å privatisere både ekteskapsinngåelser og adposjonsbyråer. Da kan de parene som vil adoptere bort barnet sitt selv bestemme om de vil overlate barnet til et adopsjonsbyrå… Read more »

Fra arkivet