Ukategorisert

Måling viser kraftig fremgang for Ap

Arbeiderpartiets oppslutning har økt med over 10 prosentpoeng i dagene etter terrorangrepet, viser partibarometeret til Sunnmørsposten.

Sentios arbeid med Sunnmørspostens partibarometer for juli var halvferdig da terrorangrepene i regjeringskvartalet og Utøya ble gjennomført. Det gir tall, ifølge Sunnmørsposten, som gir en unik mulighet til å måle stemningsskiftet i folket. Anders Behring Breivik ville ramme Arbeiderpartiet med grufulle handlinger. Nå, én uke etterpå, er det mye som tyder på økt oppslutning for Arbeiderpartiet på grunn av terrorhandlingene.

I avisartikkelen kommer det tydelig frem at resultatet må tolkes varsomt ettersom det er relativt få som ble intervjuet. Det er også en stortingsmåling.

Tags:

,

Mest lest

Arrangementer