Ukategorisert

Statsbudsjettforslaget kommer som planlagt

Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2012 blir lansert som planlagt torsdag 6. oktober.

Det betyr som vanlig høstdebatt om den økonomiske politikk i Norge. Regjeringen vil helt sikkert videreføre dagens økonomiske politikk med en stor stat finansiert av skatter av avgifter.

–Allerede mandag kunne våre folk som skal jobbe med statsbudsjettet i høst, fortsette dette arbeidet. Slik vi vurderer det, blir det ingen forandringer i budsjettkalenderen, sier kommunikasjonssjef Runar Malkenes ifølge ABC Nyheter.

25. juli flyttet Finansdepartementet inn i midlertidige lokaler Økernveien 11-13, i Skattedirektoratets lokaler.

Vanlig debatt
Til tross for terroraksjonene må vi som ønsker et systemskifte påpeke at skatter og avgifter reduserer friheten for borgerne. Høye skattefinansierte inntekter betyr en omfattende stat som gir borgerne minimalt med spillerom.

Det er mulig å gi mange titallsmilliarder i lettelser uten at den norske modellen ramler sammen, noe de ikke-sosialistiske partiene bør påpeke. Milliarder i skattelettelser betyr kun at politikerne må prioritere litt tøffere.

Mest lest

Arrangementer