Kommentar

Galt å stanse SIAN

Politiet gikk før helgen ut og nedla forbud mot at organisasjonen SIAN skulle få avholde medlemsmøte midt i Oslo sentrum. Dette gav organisasjonen mulighet til å skylde på «islam», og snakke om sensur.

Av mer oppegående mennesker kunne man kanskje forvente å se litt lenger. og kanskje tenke at politiets ressurser er presset til det ytterste akkurat nå. Kanskje kunne SIAN si at man forstod politiets avgjørelse, selv om man ikke likte den.

Men var det riktig av politiet å stanse SIAN-møtet? Efter min mening er svaret nei, uansett ressursmangel. For SIAN er en liten organisasjon. Man kan knapt registrere noen medieomtale av organisasjonens aktiviteter.

Men nå får SIAN oppmerksomhet. De vil blant annet anmelde politiet.

Hadde noen giddet å bry seg om SIAN – annet enn Blitz? Som lever av bråket de kan skape ved å tråkke på andres ytrings- og forsamlingsfrihet?

11 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
10 years ago

Å stanse medlemsmøtet til SIAN strider mot forsamlingsfriheten vi har her i landet. I tillegg vil det øke følelsen folk i det miljøet har av å føle seg forfulgt og gi næring til konspirasjonsteorier. Kanskje vil det radikalisere enkelte. Politiet burde beskyttet møtet deres i stedet, og man burde få en offentlig debatt om hva de står for, ikke om de skal ha rett til å holde møter.

Christian
Christian
10 years ago

Fy faen nå skal de forvandele oss til Nord-Korea.
Jeg gidder ikke betale skatt lenger hvis dette ikke blir slått ned på.

Gullstandard
10 years ago

Det som er skremmende er bergrunnelsen politiet brukte.
ANDRE grupper ville bruke vold og skape ordensforstyrrelser.

Voodoo-king
Voodoo-king
10 years ago

Riktig, det er på tide at flere og flere ser at det å utvide velferdstaten i det omfanget kulturmarxistene ønsker er det samme som å innføre kommunisme. like sikkert som det er sant at det øknomiske systemet vil bryte sammen er det at en vil få mer overvåking og kontroll av befolkningen i et desperat forsøk på å opprettholde en ond samfunnsorden. Det er viktig å huske på.. Mater en ondskap vil ondskap vokse seg sterkere. Måten en mater velferdstaten på er ved å betale skatt. Gud hater skatt.. Alle som er på feil side vil få sin straff dette… Read more »

Anonym
Anonym
10 years ago

Forvent ikke det Jensemann sier.

Forvent:
– En ennå mer rabiat nettdebatt med mange som støtter Breivik sine meninger.

– At folk begynner å bruke vokabularet til Breivik (multikulturelle og kulturmarxister) i nettdebatter.

– At mange sosialister kommer til å likestille hele den moderate høyresiden med Breivik.

anonym
anonym
10 years ago

«Gullstandard | 8. august 2011 kl 13.29 Det som er skremmende er bergrunnelsen politiet brukte. ANDRE grupper ville bruke vold og skape ordensforstyrrelser.» Samuel T. Francis introduserte et begrep som beskriver dette, «anarcho-tyranny». Istedenfor å holde kontroll med krimielle, velger man å kontrollere uskyldige borgere. Anarcho-tyranny http://en.wikipedia.org/wiki/Samuel_T._Francis#Anarcho-tyranny «He once defined it this way: «we refuse to control real criminals (that’s the anarchy) so we control the innocent (that’s the tyranny).»[37]» Anarcho-Tyranny—Where Multiculturalism Leads http://www.vdare.com/francis/041230_multiculturalism.htm «To have freedom on a stable political basis, you have to have a homogeneous culture and society, composed of people who share the same values and… Read more »

Imponert
Imponert
10 years ago

Jeg er imponert over hvordan du kan ta andres ytringsfrihet til forsvar, selv om de har meninger som er helt på tvers med dine. Samt jeg er imponert over hvordan du kaller sabotasjen til Blitz for å tråkke på andres ytringsfrihet. Flott!

Imponert
Imponert
10 years ago

Det er dessverre sjelden vare andre steder…

Fra arkivet