Kommentar

Media «oppdaget» Kent Andersen – burde lest Liberaleren

Igår angret Christian Tybring-Gjedde (FrP) ordbruken i kronikken «Drøm om Disneyland«. Idag har media oppdaget at hans medforfatter Kent Andersen ikke angrer. De burde lest Liberaleren, så hadde de funnet det ut for en uke siden.

Tybring-Gjedde angret ordbruken i kronikken, men står fast på FrPs integreringspolitikk. Noe annet ville være underlig av en stortingsrepresentant.

Igår kveld oppdaget medstrømsmedia at Tybring-Gjeddes medforfatter av den famøse kronikken «Drøm om Disneyland» ikke angrer på ordbruken. Kent Andersen sier til VG at slik anger er efterpåklokskap.

Hadde medstrømsmediene lest Liberaleren jevnlig, ville de oppdaget dette for en uke side. Da debattere jeg dette temaet med nettopp Kent Andersen – i våre spalter. I artikkelen Innlegg om “kulturquislinger” – verdt å lese henviste jeg til at Andersen på sin egen blogg hadde skrevet et annet innlegg, som en forsmak på kronikken han senere skrev og fikk trykket i Aftenposten sammen med Tybring-Gjedde.

Efter min artikkel er det 35 leserkommentarer. Kent Andersen la inn leserkommentar nr. 28 – onsdag 03.august. Altså for en drøy uke siden. Andersen har ialt 3 kommentarer til artikkelen. Det går klart frem av kommentarene at han ikke angrer noe som helst, hverken ordbruk eller meninger.

Medstrømsmedia bør følge med på hva som debatteres på sosiale medier – og på bloggene rundt om, inkludert Liberaleren. Selv om FrP har fulgt oppfordringen om ikke å starte valgkampen før 13.august har det foregått en viss debatt i nye medier. Blant annet av Kent Andersen. Avsløringen til VG om Kent Andersen har altså vært kjent en ukes tid – ihvertfall for Liberalerens lesere.

Imorgen har forøvrig Oslo FrP valgkampåpning på Stovner i Groruddalen.

Jeg gav også innspill til NRKs Magnus Takvam via twitter igår, nettopp fordi han skrev at han skulle kommentere Tybring-Gjeddes «anger». Jeg pekte på det samme som i denne artikkelen; at Kent Andersen ikke angrer noe som helst. Vampus retwitret min kommentar, til Takvam. Men jeg kan ikke se at han brukte opplysningene.

Mest lest

Arrangementer