Ukategorisert

Vi elsker leserne

Ettersom redaktøren er bortreist, har denne skribenten kuppet makten i redaksjonen. Makten bruker han til å rope ut følgende: VI ELSKER LESERNE VÅRE!

I Liberalerens redaksjon har det, spesielt for en del år siden, vært debatter om kommentarene på artiklene. Selv om vi fremstår som enige utad har det vært store diskusjoner om det er fornuftig å være så liberale når det gjelder muligheter til å legge igjen kommentarer. Jeg var vel den som ville endre praksis slik at leserne ikke fikk enormt med plass. Jeg tapte og heldigvis for det!

Den siste tiden viser hvor viktig det er at de aller fleste får komme til ordet og Liberaleren er og har vært åpen for alle. Mange ganger er kommentarene som leserne legger igjen mer utfyllende og bedre enn selve artikkelen. Andre ganger er det dårlige kommentarer, men det som blir lagt igjen skaper debatter som viser store forskjeller mellom mennesker og ideologier. Artig!

I kveld har skribenten moret seg over kommentaren fra signaturen «Voodoo-king» på artikkelen Oslo – verdens dyreste by. Hvis ikke slike kommentarer setter fart i hjernecellene til politikerne, er det noe galt med politikerne. Vi elsker leserne!

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym, og stolt av det
Anonym, og stolt av det
10 years ago

Hvor mange lesere har dere egentlig? Liberaleren er et friskt pust i norges mediehverdag og dere fortjener mange lesere. Hvis dere invaderes av den fremmedfiendtlige banden som dumper frustrasjonene sine i nettavisenes kommentarfelt vil dere kanskje måtte innføre noen restriksjoner. Men det er vel fordelen med å være en nisjeavis at dere slipper unna det verste. Voodo-king sin kommentar er bra, men jeg savner statistikk som viser forskjellene i Purchasing Parity. Oslo’s kåring som verdens dyreste by burde generere mer enn en liten notis i avisene, det er veldig skuffende. Hadde likt å se deg eller Pleym i en helside… Read more »

Pleym
Pleym
10 years ago

Liberaleren varierer mellom 2000 og 3000 unike lesere hver dag. I tiden efter 22.07 var vi oppe i 8000 – 10 000 unike lesere hver dag en ukes tid.

Til tross for at Liberaleren er for åpne grenser og mot velferdsstaten er det få direkte fremmedfiendtlige kommentarer. Selv om det er noen.

De som kommenterer våre artikler er i hovedsak hverken ufine eller usaklige. Når man vet hvor mye hets og angrep liberalismen får, og hvor mye uvitenhet det er om liberalismen som ideologi, er det gledelig at våre lesere debatterer på saklig uenighet.

Gullstandard
10 years ago

Katt – mus -bord ?

Fra arkivet