Ukategorisert

Vi elsker leserne

Ettersom redaktøren er bortreist, har denne skribenten kuppet makten i redaksjonen. Makten bruker han til å rope ut følgende: VI ELSKER LESERNE VÅRE!

I Liberalerens redaksjon har det, spesielt for en del år siden, vært debatter om kommentarene på artiklene. Selv om vi fremstår som enige utad har det vært store diskusjoner om det er fornuftig å være så liberale når det gjelder muligheter til å legge igjen kommentarer. Jeg var vel den som ville endre praksis slik at leserne ikke fikk enormt med plass. Jeg tapte og heldigvis for det!

Den siste tiden viser hvor viktig det er at de aller fleste får komme til ordet og Liberaleren er og har vært åpen for alle. Mange ganger er kommentarene som leserne legger igjen mer utfyllende og bedre enn selve artikkelen. Andre ganger er det dårlige kommentarer, men det som blir lagt igjen skaper debatter som viser store forskjeller mellom mennesker og ideologier. Artig!

I kveld har skribenten moret seg over kommentaren fra signaturen «Voodoo-king» på artikkelen Oslo – verdens dyreste by. Hvis ikke slike kommentarer setter fart i hjernecellene til politikerne, er det noe galt med politikerne. Vi elsker leserne!

Mest lest

Arrangementer