Notiser

Bør De Grønne inn i valgsendingene?

Det er 7 partier representert på Stortinget, men langt flere i kommunestyrer og fylkesting. Blant de større av de små er Rødt, Pensjonistpartiet, Miljøpartiet De Grønne og Demokratene. De Grønne kan få inn en representant i Oslo bystyre. Partiet stiller ifølge en pressemelding liste i 55 kommuner og i samtlige fylker. Kanskje på tide at flere enn småpartier enn Rødt skal få delta i større debatter på TV og radio?

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Gaupset
Lars Gaupset
10 years ago

Jeg mener at hvilke partier som tas med i debatter er for statisk. Selvsagt kan ikke alle partier tas med, men når velgerbevegelsene er i endring må sammensetningen av debattene gjenspeile dette. Rødt falt ut av Stortinget i 1997, og har ikke vært inne siden. Selv om Rødt er det største partiet utenfor Stortinget, har De Grønne på enkelte målinger tangert Rødt i oppslutning, og ligger an til å komme inn i de tre største byene (Oslo, Bergen og Trondheim) i tillegg til en rekke mindre byer og kommuner. MDG er det partiet som voker vekst, både i forhold til… Read more »

trackback
10 years ago

[…] Dét er budskapet Unge Venstre-leder Sveinung Rotevatn sender til Aps byrådslederkandidat Libe Rieber-Mohn, efter at et Civita-møte avslørte at hun bruker personlig tvitrer. Men ikke alle er enige med UV-lederen, ifølge ABCNyheter. Bør De Grønne inn i valgsendingene? […]

Fra arkivet