Ukategorisert

TV2s Big Brother er frihet

I dag starter TV2 Bliss en sesong med Big Brother, en TV-serien som vil få massiv omtale i mange medier de neste månedene.

Big Brother kan ikke sammenlignes med datalagringsdirektivet, andre overvåkingsreformer eller 1984-samfunnet. Det er én vesentlig forskjell; Big Brother-konseptet er basert på frihet.

Alle som deltar i Big Brother er med helt frivillig. TV2 sender konseptet frivillig. Annonsørene blir knyttet til TV-sendingene frivillig. Deltakerne er i huset frivillig. Publikum kan se programmet helt frivillig.

Hadde overvåkingsreformene vedtatt av politikerne vært frivillige, ville for eksempel datalagringsdirektivet vært uproblematisk. De som ikke ville være med, sender ikke inn påmeldingen. Big Brother er basert på frivillighet. Det kan vi ikke si om for eksempel datalagringsdirektivet.

Mest lest

Arrangementer