Ukategorisert

La de liberale krefter vinne

Ekstreme holdninger må konfronteres og nedkjempes i åpent lende. Ikke ved hjelp av politimakt og stenging av nettsamfunn, men ved verbal slagkraft fra liberale stemmer. Det skriver stortingsrepresentant Nikolai Astrup (H) på Nye Meninger.

Jon Wessel-Aas har kommentert innlegger og mener signalene burde kommet fra regjeringen.

–Det er betimelig at en stortingspolitiker endelig bidrar til å konkretisere hva som ligges i de fintlydende ordene «mer demokrati og mer åpenhet». Fra utrykkets opphavsmann, Jens Stoltenberg, og hans regjering har vi hørt fint lite om hvilke konkrete tiltak man vil foreslå for å gi ordene et innhold i praktisk politikk. Det eneste som jeg har registrert av utspill på dette feltet etter at ordne falt, har enten vært å skyve på spørsmålene ved å henvise til regjeringens egenoppnevnte 22/7-kommisjon, eller, som vår justisminister Knut Storberget gjorde, å lansere tiltak som ikke bare tømmer ordene for innhold, men i tillegg undergraver de samme verdiene, skriver Wessel-Aas som viser til egen bloggpost.

Mest lest

Arrangementer