Ukategorisert

Vinmonopolet peiser på

Sentrale politikere i regjeringspartiene er imot vinspalter i avisene. Når statens eget monopol peiser på, er det tyst som graven.

Det er Senterpartiets Kjersti Toppe som er imot informasjon om alkohol i avisene. Informasjon er et gode, men det er tragisk at politikerne velsigner Vinmonopolets informasjon mens alkoholomtaler fra private aktører er fy, fy.

Torsdag 8. september lanser Vinmonopolet nye varer i spesialbutikker i Bergen og i Oslo. På Vinmonopolet.no er det betydelig med informasjon om begivenheten uten at noen fra regjeringspartiene reagerer.

Les også: Drikkeglede.no sladder bilder.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Amund Farberg
Amund Farberg
10 years ago

Frihet og eiendom er ikke verdt noe for makteliten. Samtidig tillater de seg uten videre å gjøre nettopp det de nekter alle andre.

Jeg lurer for øvrig på om ikke spesialvarer som nå kun finnes i egne utsalg i landets største byer ganske sikkert ville vært til salgs hos kolonialen på hjørnet i et fritt samfunn …

Anonym
Anonym
10 years ago

Hva f… er dette for noe? Trodde dette var et tilbakelagt stadie…

Heldigvis har ytringsfriheten gått foran gang på gang i slike saker. Man har ikke lykkes i å forby hverken Pilsens Venner eller Gateavisa. Det har vært prøvd å sensurere dette før, sånne forslag feiler.

Men, som sagt, dette illustrerer bra hvorfor f.eks. folk i Oslo buuet på Bondevik under en fotballkamp for noen år siden han var tilskuer på (da han var statsminister) når han ble vist på storskjermen, slik at han måtte fjernes igjen 🙂

Fra arkivet