Notiser

Hva stemmer journalister?

“Åpne opp den fjerde statsmakt” skrev Petter Stocke-Nicolaisen i Adresseavisen fredag, og det handlet om journalisters partivalg. Han påpeker ganske riktig at en persons profesjonelle status endrer seg når man blir journalist, men ikke nødvendigvis samfunnssynet. Og journalisters vinkling av saker har mye å si. Kan f.eks en Rødt-sympatisør skrive positivt om skattelette?

0 0 vurderinger
Vurdering
3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sesselja
9 years ago

Denne journalisten stemmer Venstre og er ganske åpen om det. Men fordi jeg er partipolitisk aktiv, velger jeg ikke å skrive rent politisk stoff.

Bjørn Stærk
9 years ago

Jeg vil oppfordre men ikke tvinge mediefolk til å oppgi hva de stemmer. På samme måte som jeg oppfordrer men ikke vil tvinge folk ellers til å skrive på nettet under fullt navn. Det er to sider av samme sak. De som er for det ene men mot det andre har ikke helt tenkt gjennom hva de står for.

Pål
Pål
9 years ago

Fra Liberalerens arkiv