Notiser

Dårlig reklame for joints?

Lene Nystrøm, vokalist i bandet Aqua, forteller, ifølge VG, at Aqua-platene er laget på joints. Popstjernen sier at det i Danmark er verdens mest naturlige ting å røyke joints i musikk- og i skuespillermiljøet.

Én av sangene som kan være laget i rus, er Barbie Girl. Ikke akkurat god reklame for rusen nei. 🙂

7 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per
Per
10 years ago

Det er mye bra musikk som er laget av folk som røyker eller røyket hasj også. The Beatles, for eksempel. Men Aqua-Lene avkrefter vel herved muligheten for at det absolutt vil bli BRA musikk av det i ethvert tilfelle 🙂

Uansett tror jeg ikke at man presterer særlig bra når man er ruset, ei heller kreativt. De mest vellykkede kunstnerne skiller nok mellom arbeid og fritid. Med noen hederlige unntak, da, selvsagt (Ingvar Ambjørnsen?)…

Odd Erling N. Eriksen
Odd Erling N. Eriksen
10 years ago

Eller, som Bill Hicks sa det i sin tid i en monolog om hvor bra dop kan være for oss – ‘This is Keith Richards’ brain sober: ‘Mooo… Aaaah. Grmbfsss…’ – and this is Keith Richards’ brain on drugs: ‘

🙂

NorgesAnarkisten
NorgesAnarkisten
10 years ago

Der tror jeg du tar helt og holdent feil Per. Det finnes et hopetall, og spesielt kunstnere av alle sjangre, som er ekstremt kreative under innflytelse av rusmidler. Tenk på Beatles, Rolling Stones, Led Zeppelin, Doors, Pink Floyd, Hendrix, etc etc etc. Mye av deres arbeid er et resultat av heftig rusmiddelbruk. Og så har man også de som bevisst bruker rusmidler, dog i mer moderate mengder, for nettopp kreativitetens skyld. Ta cannabis f.eks. et middel som i aller høyeste grad åpner opp tanker og ideer man ikke så lett kommer til å nykter tilstand. Selv jeg merker at det… Read more »

Per
Per
10 years ago

@NorgesAnarkisten

Det er nok en fin balansegang. Men som del av en kunstnerlivsstil har det nok tilført en del musikk mye.

Odd Erling N. Eriksen
Odd Erling N. Eriksen
10 years ago

Bah, der har man for å skrive slik at Liberalerens webløsning tror man forsøker å legge inn html-tagger, og følgelig fjerner hele punchlinen; vi prøver igjen:

Eller, som Bill Hicks sa det i sin tid i en monolog om hvor bra dop kan være for oss – ‘This is Keith Richards’ brain sober: ‘Mooo… Aaaah. Grmbfsss…’ – and this is Keith Richards’ brain on drugs: (Nynner riffet fra (I can’t get no) Satisfaction)‘

Gullstandard
10 years ago

Absinthen må heller ikke glemmes !

Anonym
Anonym
10 years ago

At absinthe har en annerledes effekt enn bare alkohol og at den er skadelig er en myte.

Absint ble forbudt fordi en mann som drepte kona si oppga å (blant annet) ha drukket absint i forkant, og det påfølgende mediehysteriet. Derfor er det også på vei til å bli lovlig igjen.

Same story old drug.

http://en.wikipedia.org/wiki/Absinthe#Effects

Fra arkivet