Ukategorisert

Jeg vil ha Audun Lysbakken som ny SV-leder

er navnet på en Facebook-gruppe/side jeg har trykket «like» på. Hvorfor skal jeg som liberalist og medlem av et annet parti engasjere meg i lederdebatten til SV?

Den begrunnelsen jeg la inn på siden kan kanskje forklare mer:

«Som liberalist ønsker jeg meg Audun Lysbakken som ny leder i SV fordi vi ikke trenger to sosialdemokratiske partier. Vi trenger et klart sosialistisk alternativ – som tydeliggjør hva sosialisme av idag er, og hvorfor vi liberalister ikke vil ha et slikt samfunn som sosialistene jobber for å få. Takke meg til et klart rødt alternativ fremfor Aps prinsippløse og maktorienterte pragmatisme!»

Fra sideansvarlige ble det kommentert at det var en usedvanlig begrunnelse – men jeg var velkommen…

Lederkandidatene i SV er nestlederne Audun Lysbakken og Bård Vegar Solhjell, samt stortingsrepresentant Heikki Holmås.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer