Ukategorisert

Hasjplanter funnet i Steinkjer

Det er utrolig at politiet bruker ressurser på en slik sak. Enten har Nord-Trøndelag politidistrikt for få oppgaver eller for mye penger.

Politiet ber om tips i saken etter at fem hasjplantene ble oppdaget av forbipasserende i 11-tiden søndag formiddag. Hasjplantene ble funnet i et skogområde i utkanten av Steinkjer sentrum. Saken blir etterforsket, ifølge Adressa.no.

Politiet har allerede konkludert med at plantene ikke var til pynt.

9 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
10 years ago

Hamp kan ha vært utbredt som prydplante på beg. av 1900-tallet. Har sett det på en del bilder.

André
André
10 years ago

Det er vel ikke noe som heter hasjplante? Det er litt som å kalle hvete for melplante.

Herman
Herman
10 years ago

Jeg er så lei av denne narkoforherligelsen din. Politiet i Nord Trøndelag har gjort en utmerket jobb som har avslørt denne kriminaliteten.

Vet du hvor mange norske ungdommer som havner på narkokjøret hvert år?

Pleym
Pleym
10 years ago

Og hvor mange nordmenn er alkoholikere, Herman? Ser vi noen tilsvarende forfølgelse av nordmenn som velger alkohol som sitt foretrukne rusmiddel?

Nei.

For noen er narkotika et foretrukket rusmiddel. Uten at de blir misbrukere av den grunn. Akkurat som det er forskjell på øl og vodka er det forskjell på hasj og GHB. Det er galt å behandle forskjellige varianter av samme rusmiddel på samme måte.

Herman
Herman
10 years ago

Jeg er enig i at det trengs en mye strengere alkohollovgivning, men det er vel ikke noe argument for å undergrave eksisterende narkotikalovgivning og latterliggjøre ærlige politifolk som håndhever norsk lov og følger opp tips fra en bekymret lokalbefolkning?

Per Aage Pleym Christensen
Editor
10 years ago

Også politifolk burde kunne si om det er mulig å håndheve lovene, og om lovenes indre logikk?

Liberaleren ønsker en mer liberal alkohollovgivning.

Polet bør avskaffes, aldersgrensen bør være lik myndighetsgrense, reklameforbudet bør avskaffes, og det bør ikke være noen kvote (taxfree)på alkoholimport fra utlandet.

NorgesAnarkisten
NorgesAnarkisten
10 years ago

Herman burde erklære sin eiendom for en uavhengig stat og innføre et totalitært forbud der. Oss andre derimot, er voksne, FRIE og selvstendige mennesker som vil velge selv hvordan vi vil leve våre liv. Og hverken du eller noen andre har noe med det, jævla taper. Og ja, jeg synes du er en taper som vil diktere hva andre kan og ikke kan gjøre med sine liv. Hva faen har du med hva jeg putter i min kropp, på min egen tid og innen min egen eiendom? Absolutt ingenting. Faen jeg er så lei av mennesker som deg som vil… Read more »

NorgesAnarkisten
NorgesAnarkisten
10 years ago

PS! Ja Herman, mange unge havner på narkokjøret hvert år, dette til tross for at narkotika er forbudt. Forskning viser med tydelighet at 3/4 av de som utvikler store rusproblemer er mennesker som har dypere problemer, det være seg familiære, sosiale eller psykiske problemer. Rusmisbruk er et SYMPTOM på andre problemer. Jeg råder deg og andre til å sjekke opp litt om sammenhengen mellom rusmisbruk og de bakenforliggende årsakene til det. Og når man forstår dette vil man skjønne at kriminalisering av bruk kun gjør livet verre til mennesker som allerede sliter, og man skaper problemer for mennesker som ikke… Read more »

Anonym
Anonym
10 years ago

Hasj er ikke bra for alle, men farene er veldig overdrevet av politikere og media. De vet faktisk ikke hva de snakker om. Jeg har vokst opp i et miljø på Oslos vestkant der alle brukte hasj, det var like vanlig som alkohol. Det er ca. 1/3 av disse som fortsatt bruker det, de fleste en gang i blant. Alle er det blitt folk av, og det er kun to stykker jeg vet om som er avhengige. En av disse har sluttet helt. Har også bodd i utlandet, på steder der cannabis er mye mer vanlig enn i Norge. Der… Read more »

Fra arkivet