Notiser

Nei til pengeinnsamling

–Elevrådet på en videregående skole på Lørenskog ble enige om at de ønsket å samle inn penger til Foreningen for human narkotikapolitikk i forbindelse med årlig prosjekt. Rektoren overkjørte dem fullstendig og sa det ikke kommer på tale å samle inn penger til en organisasjon som er for legalisering av narkotika, uansett hva pengene går til. Det skriver Arild Knutsen, leder i Foreningen for human narkotikapolitikk, på sin Facebook-vegg.

Skoleledere bør stråle hver gang elever viser engasjement. Det signalet bør fylkespolitikerne i Akershus gi til alle skolelederne.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jone
Jone
10 years ago

meningsformynderi!

Anonym
Anonym
10 years ago

FHN jobber først og fremst med skadereduksjon, noe som er et livreddende lavterskeltiltak. Det er uetisk av rektor å stoppe dette fordi organisasjonen i tillegg mener at legal tilgang (dog strengt regulert) er bedre enn forbud.

norskgoy
10 years ago

HARM, et godt prinsipp.

http://www.ihra.net/

Fra arkivet