Notiser

Nei til pengeinnsamling

–Elevrådet på en videregående skole på Lørenskog ble enige om at de ønsket å samle inn penger til Foreningen for human narkotikapolitikk i forbindelse med årlig prosjekt. Rektoren overkjørte dem fullstendig og sa det ikke kommer på tale å samle inn penger til en organisasjon som er for legalisering av narkotika, uansett hva pengene går til. Det skriver Arild Knutsen, leder i Foreningen for human narkotikapolitikk, på sin Facebook-vegg.

Skoleledere bør stråle hver gang elever viser engasjement. Det signalet bør fylkespolitikerne i Akershus gi til alle skolelederne.

0 0 vurderinger
Vurdering
3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jone
Jone
9 years ago

meningsformynderi!

Anonym
Anonym
9 years ago

FHN jobber først og fremst med skadereduksjon, noe som er et livreddende lavterskeltiltak. Det er uetisk av rektor å stoppe dette fordi organisasjonen i tillegg mener at legal tilgang (dog strengt regulert) er bedre enn forbud.

norskgoy
9 years ago

HARM, et godt prinsipp.

http://www.ihra.net/

Fra Liberalerens arkiv