Ukategorisert

Ny generalsekretær i FrP

FrP har ansatt en ringrev som generalsekretær.

Finn Egil Holm har hatt mange ulike verv i og for Fremskrittspartiet. Han har i tillegg vært ansatt i partiorganisasjonen. Nå gjør han comeback.

På begynnelsen av 90-tallet var det mange som så på Holm som en kommende stjerne i Fremskrittspartiet. Mange var derfor overrasket da han noen år senere reduserte den politiske aktiviteten kraftig. Nå er han tilbake igjen, som generalsekretær i Fremskrittspartiet.

Det blir veldig spennende å følge med på det som skjer i Fremskrittspartiet de neste årene.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bjørn Inge H Lorentzen
Bjørn Inge H Lorentzen
10 years ago

Arrester meg om jeg tar feil, men er det ikke noe paradoksalt – og kanskje parodisk? – ved et parti som angriper og raljerer over det offentlige byråkratis utbredelse, og som samtidig har det største antallet ansatte i sin partiorganisasjon av samtlige norske partier?

Henning
Henning
10 years ago

Tja, FrP betaler ihvertfall ikke med penger som er inndrevet med tvang. De må med andre ord tilpasse antall ansatte til hva markedet godtar.

Geir Bergersen
Geir Bergersen
10 years ago

Ja de 74 millionene som Frp fikk over statsbudsjettet i 2010 var selvfølgelig markedsstyrt. http://www.ssb.no/partifin/tab-2011-08-31-01.html

Siden 1990-tallet har vel Frp fått inn oppunder en milliard over statsbudsjettet. Det prinsippielt vanskelige her er at vi får en partifinansiering som støtter opp om den nåværende partistrukturen. Det er demokratisk utfordrende.

Fra arkivet