Ukategorisert

Utrolig, helt vilt, skremmende….

Vil ha butikkforbud i skoletiden.

Det er organisasjonen LHL som ønsker forbud for elevene å handle i butikker og kiosker i skoletiden. Det er Finnmark Dagblad som presenterer forslaget som LHL har lansert.

Det er et motbydelig forslag. LHL lanserer tanker som gir redusert frihet for skolelederne og eierne, foreldrer og foresatte og elevene. I avisoppslaget sammenligner Frode Jahren, generalsekretær i LHL, forslaget med røykeloven som er vedtatt. Et nytt eksempel på at forbud avler forbud!

0 0 vurderinger
Vurdering
4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jone
Jone
9 years ago

det er allerede skremmende langt vi er kommet i forbudsstaten. Ikke minst med tanke på at grunnlaget er lagt til rette for 100% overvåkning av befolkningen.

grepet kan strammes når som helst.

André
André
9 years ago

Skolen er et deltidsfengsel.

TOS
TOS
9 years ago

Klart illiberalt, ja. Men en skal ikke oppholde seg lenge i butikker ved storefri for å oppleve neste generasjon samfunnsstøtter komme subbende inn for å kjøpe Skolebrød og cola. Med den dietten legges grunnlaget for en passiv fysikk foran tastaturet. LHL har vel sett hva det kan føre til på litt lang sikt med slikt levesett, og ønsker å slå et slag for et sunnere kosthold. Den siden bær også tas hensyn til.

NorgesAnarkisten
NorgesAnarkisten
9 years ago

Men kjære deg TOS, det er da hverken LHL eller den noske stats oppgave å ta vare på fysikken til den oppvoksende generasjon. Det er ene og alene foreldres oppgave samt personlig ansvar som skal stå for dette. Om noe så burde selvsagt en del av utdanningen være trening, kosthold o.l., men det er det da også så vidt meg bekjent. Så nei, hva LHL ønsker burde man -ikke- ta hensyn til sålenge forslagene dems hører hjemme i totalitære samfunn man så langt kun har sett på film og lest om i bøker. Istedenfor burde LHL drites ut i nasjonal… Read more »

Fra Liberalerens arkiv