Ukategorisert

Delta i programarbeidet!

Det er på tide at Venstre gjør som egen ungdomsorganisasjon, nemlig stadfester standpunktet om å legalisere cannabis.

Landsstyret i Venstre valgte i helgen programkomité, en komité som skal jobbe med valgprogrammet for neste stortingsperiode. Helge Solum Larsen er leder av programkomiteen, mens Guri Melby er nestleder.

Unge Venstre ønsker å legalisere narkotikahandelen av det som betegnes som de minst skadelige stoffene. Kanskje ikke spesielt imponerende, men Unge Venstre er den eneste ungdomsorganisasjonen i de store partiene som ønsker å legalisere narkotika. Ungdomsorganisasjonen har forstått at forbudslinjen er totalt mislykket.

Legaliseringstilhengerne i Venstre bør bruke programarbeidet godt slik at Venstre adopterer ungdomsorganisasjonens standpunkt. Norge fortjener en ordentlig god rusdebatt i valgkampen i 2013.

Programmet blir sendt ut til høring i organisasjonen i to omganger, i løpet av høsten 2012 og våren 2013. Stortingsvalgprogrammet til Venstre vedtas på landsmøtet våren 2013.

0 0 vurderinger
Vurdering
5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Herman
Herman
9 years ago

Skal vi fortsatt ha en enorm velferdsstat som skal være ansvarlige for å plukke opp hordene med nye narkotikamisbrukere som vil komme som et resultat av det totale frislippet du drømmer om?

Gullstandard
9 years ago

A. Vi skal ikke ha en (stor) velferdsstat.
B. Hvilke horder ?

Weedar
Weedar
9 years ago

Hva med å legalisere friheten til å putte HVA SOM HELST i egen kropp? Det er jo tross alt ens EGEN KROPP?

Herman
Herman
9 years ago

Det er mine skattepenger også. Og jeg er ikke interessert i å subsidiere en gjeng med narkiser, da får de heller prostituere seg eller begå selvmord.

Dette synes jeg er rimelig om de har tatt et fritt og liberalt valg og startet med drugs.

NorgesAnarkisten
NorgesAnarkisten
9 years ago

Herman Herman Herman, du subsidierer da alt annet i dette landet, hvorfor er du imot å subsidiere folk som ruser seg og utvikler problemer? (btw, du burde vite at rusproblemer er i 99% av tilfellene et symptom, og ikke en årsak, til problemer. Mao, problemene er der, og så gir det seg utslag i rusmisbruk. Get it? Problemer først, så drugs, veldig sjeldent den andre veien) F.eks. har du ingen problemer med å subsidiere røykerne og dems skader, du har ingen problemer med å subsidiere helsekostnadene til alle som ødelegger seg når de spiller fotball o.l., alle som har kjørt… Read more »

Fra Liberalerens arkiv